پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ خرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۰۵

فرمانده انتظامی هرمزگان خبر داد؛

دستگیری خانم کلاهبردار ۵۰۰ میلیاردی

دستگیری خانم کلاهبردار ۵۰۰ میلیاردی

بندرعباس - فرمانده انتظامی هرمزگان از شناسایی و دستگیری یک خانم کلاهبردار متواری در خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار علی اکبر جاویدان در تشریح جزئیات این خبر بیان کرد: در پی ارجاع مرجو عه قضائی صادره از شعبه اول اجرای احکام دادگاه حقوقی دادگستری شهرستان بندرعباس مبنی بر دستگیری محکوم متواری، پیگیری موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: با بررسی‌های انجام شده و تحقیقات میدانی از شاکی پرونده در روستای گشه شهرستان بندر لنگه، مشخص شد فرد یاد شده در اوایل سال ۱۴۰۲ با ترفند و مانورهای متقلبانه با همکاری همسر خود ضمن جعل عنوان، با معرفی شوهر خود با عنوان اینکه وی نماینده یکی از قرارگاه‌های سازندگی کشور در امور عمرانی و فردی دارای نفوذ در ارگان‌های دولتی و نظامی است با جلب اعتماد مالباختگان، بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال در قالب سرمایه گذاری واهی ملکی و راهسازی از شاکی اخذ و پس از آن با قطع ارتباطات تلفنی از محل متواری شده است.

فرمانده انتظامی هرمزگان با اشاره به عدم دسترسی به متهم توسط شاکی، گفت: پس از طرح شکایت و سیر تشریفات قضائی پرونده، با رأی دادگاه حقوقی در راستای اعمال ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی، متهم که به پرداخت مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال محکوم شده بود با اقدامات فنی و اطلاعاتی به عمل آمده توسط کاراگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری آگاهی مخفیگاه متهم در اصفهان شناسایی شد.

سردار جاویدان خاطر نشان کرد: مأموران با اخذ نیابت قضائی با تشکیل تیمی به اصفهان اعزام و در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه متهم را دستگیر کردند.

وی عنوان کرد: متهم به بندرعباس منتقل و با رأی مناسب قضائی روانه زندان شده است.

کد خبر 6130812

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha